Uvjeti korištenja

PRIKUPLJANJE, KORIŠTENJE I OBRADA PODATAKA

Internetska stranica www.ciuk.hr usklađena je s europskom Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR)- Uredba (EU) 2016/679, a koja se primjenjuje u Republici Hrvatskoj od 25. svibnja 2018. godine.

Cjelokupni tekst Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR) možete pročitati na poveznici.

CiUK može prikupljati osobne podatke na svojoj internetskoj stranici www.ciuk.hr sukladno vlastitom i slobodnom odabiru korisnika. CiUK za sada ne prikuplja osobne podatke svojih korisnika. U slučaju promjene te prakse korisnici će biti na vrijeme obaviješteni.

Na internetskim stranicama www.ciuk.hr upotrebljavaju se dodaci za društvene mreže, naročito Facebook dugme „Podijeli“ (Share) ili „Podijeli s prijateljima“ (Share with),  za internetske stranicama www.facebook.com a kojima upravlja Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, SAD. Koristi se i dugme “Tweet” za društvenu mrežu Twitter, za koju je odgovoran Twitter, Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103.

Navedeni podaci neće biti dostupni trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom ili po zahtjevu državnog tijela utemeljenog na zakonu.

CiUK se obvezuje da će čuvati privatnost korisnika te da neće dijeliti pohranjene podatke, osim u slučaju kršenja pravila ili nezakonitih aktivnosti.

U slučaju kršenja bilo koje odredbe ovih Općih uvjeta, kršenja prava korisnika i/ili trećih osoba neograničeno, autorskih prava ili bilo kojih drugih prava, korisnici oslobađaju CiUK i djelatnike PMF-a, odsjeka Kemije bilo kakve odgovornosti.

 

PRAVO NA IZMJENU, DOPUNU ILI BRISANJE OSOBNIH PODATAKA

Ako želite znati jesmo li prikupili Vaše osobne podatke, možete poslati pisani zahtjev na adresu elektroničke pošte ciuk@ciuk.hr te će Vam biti odgovoreno u zakonskom roku od 30 dana. Sve prigovore, dopune, zahtjeve za pojašnjenjima, brisanjem i dopunama osobnih podataka korisnik može uputiti u bilo kojem trenutku na adresu elektroničke pošte ciuk@ciuk.hr.

 

DIJELJENJE SADRŽAJA I ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Korisnik internetske stranice ciuk@ciuk.hr može biti bilo koja fizička ili pravna osoba koja pristupa stranici bez ikakvih ograničenja. Svaki korisnik slobodan je pretraživati i pregledavati mrežne stranice, no sadržaj koji je objavljen na stranicama (uključuje fotografije, tekst, video zapise, programerske kodove) smije se preuzimati i dijeliti dalje isključivo za nekomercijalne i osobne potrebe.

Na stranici se nalaze poveznice na druge internetske stranice. CiUK ne snosi odgovornost za sadržaj na tim stranicama, a ukoliko se na tim poveznicama otkrije štetan sadržaj, isti će biti uklonjen u najkraćem mogućem roku sa stranice.

Close Menu